www.chefstablemutfakokulu.com Yayında

Chef's Table 'dan görüntüler

Son hazırlıklarını yapan okulumuz önümüzdekı hafta kapılarını misafirlerine açmayı hedeflemektedir.Tüm gelişmeleri www.chefstablemutfakokulu.com dan takip edebilirsiniz.

27.05.2016

Chef's Table Mutfak Okulu'nun Amacı ;Profesyonel'lere ve Amatör'lere, mutfakta kişisel gelişimlerini hedeflerine göre ve kendilerini görmek istedikleri seviyede butik anlamda eğitim vererek kısa zamanda ulaştırmak. Periyodik kursun yanı sıra okul’da günlük work-shop ‘lar şeklinde
yapılacak eğitimler ile insanların mutfak’da olma keyfini unutamıyacakları bir güne dönüştürme,merak ettikleri yemekleri şef ile birlikte yaparak ve dinleyerek hazırlama ,kültürlerini öğrenme ,yapılan yemeklerin hazırlanma şekillerinin yanı sıra mantığını anlama ve mutfağın terapisinden yararlanmaktır.

Özel olarak 16 kişilik U düzende tasarlanmış mutfağı ve teknolojik tasarımı ile stüdyo olarak hazırlanmış bir şef okulu olan Serkan Bozkurt Chef’s Table Mutfak Okulun’da kendinizi hem içerisinde bulunan oturma alanı,kütüphanesi,ikramlık bölümü ,cam önü bostanlığı ve long table’ı ile evinizde hissedecek kadar rahat olup hemde mutfak’ta profesyonelliği ve onun yoluna giden hisseleri Şef Serkan Bozkurt ve yardımcısı Türkay Albarak’ın vereceği dersler ile en ust düzeyde yaşayacaksınız.

Ders programındaki kursları belirlerken kişileri en kısa zamanda hedeflerıne nasıl ulaştırırızı hedefledik,zaman kritalinin cok değerli olduğu günümüzde öz ve kişileri yönlendirebilecek bilgileri özel olarak hazırlanmış eğitim alanımızdan 3 ay gibi bir zamanda verebilecek programımızı hazırladık.

Okul’un Ders programı:

Okul’da uzun kur olarak 2 çeşit program uygulanmaktadir.

* Profesyonelim fakat uluslararası normlarda mutfak’ta olmak istiyorum

Şef Serkan Bozkurt’un Uluslararası alanda kazandığı mutfak tecrübelerini,ƒine- dining mutfak tekniklerini, mutfağın temel reçetelerinin olmasi gerekenlerini, reçete geliştirme tekniklerini ,........göstereceği program.

Hafta içi 4 gün 3’er saatlik program ( 3 ay )

*Amatör’üm fakat profesyoneller gibi olmak istiyorum

Mutfağı seviyorsunuz ve profesyonel olma yolunda yürümek istiyorsunuz, işte bu programı sizler için tasarladık,sadece yemek yapmayı öğretmek değil amacımız mutfağın mantığını.mantelitesini,kimyasını size vermek ve bunlarla beraber tüm mutfak teknikleri,pratik yapım sırasında vakit kaybetmeden teoriksel bilgilerinin eş zamanlı anlatımını,temel aşçılık konularını,Türk mutfağını dünya mutfaklarını yani sizlerin bu yolda yürüyebilmesi icin gerekli herşeyi Serkan Bozkurt’un tecrübesi ile bu program’da bulacaksınız.

Hafta içi 4 gün 3’er saatlik program ( 3 ay )

Hafta sonu 2 gün 5’er saatlik program ( 3 ay )

Okul’da her akşam 19:00-22:00 arası günlük work-shop’lar olacak.Work-shop’lar food-entertaintment concept’li olacak.

WORK-SHOP DERSLER

1-YAZA MERHABA LIGHT VE SAĞLIKLI YEMEKLER

2-İTALYAN MUTFAĞI

3-EV YAPIMI MAKARNA

4-MODERN VE KLASIK TÜRK MUTFAĞİ

5-PIZZA VE RISOTTO

6-BARBEKÜ VE BARBEKÜ SOSLARI

7-PASTA VE PASTA SUSLEME

8-RESTAURANT TATLILARI VE EV YAPIMI DONDURMA

9-TAPAS

10-DENIZ URUNLERI VE SALATALAR

11-PARTY FOOD ve FINGER FOOD

12-UZAKDOGU WOK YEMEKLERI VE TEKNIKLERI

13-SUSHI

14-COCUKLARLA MINIK MINIK YEMEKLER DUNYASI

15-ÇOCUĞUM İÇİN PİŞİRİYORUM

16-BANA YEMEĞİN MANTIĞINI ANLATIN ve TEKNİK GÖSTERIM